Mit ajánlanátok a Biotech USA termékei közül nekem, még hozzá nem értőnek? 20/L
Heti 2x járok TRX-re, csak pár hete kezdtem el, de teljesen lenyűgöz és már azon is elgondolkodtam, hogy akár egy edzői tanfolyamot is elvégeznék...persze még csak tanulom, mert mint mondtam új vagyok ebben.
Ezen kívül itthon szoktam erősíteni ill van futópadom is.
Alapjában véve sportos alkat vagyok, nincsenek rajtam fölös kg-k, csak szeretnék több izmot pakolni magamra. Szeretném ha látványosabban lennék izmos, formás... de azért nem akarok testépítő jelleget, csak formálni magam. Ehhez milyen terméket tudnátok ajánlani, edzések mellé, ami segítségemre lenne?
Előre is köszönöm a válaszokat, segítséget!
Legfontosabb egy jó multivitamin, pl:
Edzés utánre kellene tejsavóprotein, pl:
Ezen kívül, ha izomnövelésről van szó, akkor tehetsz a protein mellé 20-30g Carbo X-et az edzés utáni fehérje turmixba. Ezek az alapok. Ehhez persze még lehet kiegészítésnek használni kreatint, aminosavakat, edzés előtti energizálókat. De a lényeg a szilárd étkezésed + vitamin + fehérje edzés után.
Ezt olvasd végig légy szíves.
Az elolvasás után lesz fogalmad arról, pontosan milyen tápkieg, milyen étkezés, milyen edzés szükséges a céljaid eléréséhez.
Köszönöm a 2.-nak a linket. Még nem olvastam el, nem volt rá időm, de belenéztem és nagyon hasznosnak tűnik, biztos segítségemre lesz. Köszönöm szépen!
És ennek a Scitec-nek is utána járok, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!