Van itt még olyan akit állandóan gyanúsítgatnak, hogy koxxol?
A lényeg az, hogy Te tudod magadról, hogy nautál vagy. Nem lesznek mellékhatások mégis jól nézel ki.
Szard le én is azt teszem. Idegen emberek véleménye nem érdekel. Bár néha megköszönöm a dícséretüket. Nem értik miről beszélek :)
persze, de mikor vissza hallom hogy hát ez csak koxx, meg hogy "te elhiszed hogy nem szedett semmit? haggyadmár..."
Mert tudod a sporetolókat elismerik meg minden. Na most jelenleg nekem ez a sport, amit maximális odaadással csinálok már több mint 8 éve, az utolsó 1-2 évet ráadásul mégjobban meghúztam, éjszakai turmixivás, túróevés stb... kitartóan odaadóan csinálja az ember lemondásokkal, és erre a paraszok ledegradálják a 2 hete edző be danabolozott cigányok közé, hogy hát a koxxos, a szúrós, gyurma meg a faszom... nemtudom így érted-e mire gondolok
Én 4 éve edzek, mivel magas vagyok és ektomorf, nem igazán látszik meg rajtam, így sose gyanúsítottak meg. A nők viszont aranyosak, mindig megkérdezik, hogy "ugye nem szedsz semmit" :)
Egyébként jöhet kép arról a kokszosnak gyanúsított testről!
Tájékozatlanok, az alapokkal sincsenek tisztában, de azért osztják az észt. Amúgy azt sem értem teljesen, hogy miért fáj az valakinek ha egy másik ember kokszol. Igazából elismerésnek kellene tekinteni, de mondjuk az idegesítene, hogy valaki azt képzelné, hogy a naturál formám a végső potenciálom.
Amúgy vegyél néhány pólót valami hasonló felirattal : No I'm not on steroids but thanks for asking :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!