Mit táncoljak és hol?
Figyelt kérdés
A társastáncokat utálom, kötelező rá járnom:/Én valami ugrálós pörgős táncot szeretnék.2012. okt. 6. 22:06
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és lemaradt hogy 14/L
2012. okt. 6. 22:08
2/6 anonim válasza:
Hol laksz? Ez is fontos:) és kötelező táncolnod? ezt nem értem
3/6 A kérdező kommentje:
Sulimban kötelező, rendes tanóra. És budapesten lakom.
2012. okt. 9. 16:54
4/6 anonim válasza:
Ha utálod a társastáncot annak az oka a tanárod/nőd lehet.... Amúgy meg ha ugrálni szeretsz akkor egyértelműen, acrobatic boogie, hip-hop, olimpian szertorna, free style/street dance... sorolhatnám még.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ezek nagyon jók:) A tánctanár túlságosan komolyan vesz mindent, leordítja a fiúkat, ha nem úgy kérnek fel minket táncolni, hogy hölgyem szabad egy táncra? minek ez a hülyeség?
2012. okt. 11. 19:06
6/6 anonim válasza:
Én csak javasolnám, ha ennyire komolyan veszi mondjátok neki, hogy válassza szét az elméleti táncoktatást a gyakorlatitól és máris jobban fog menni :) amúgy a gesztusokat szerintem nemkéne tanitani, a felkérést amúgy sem csak úgy szokták használni, a felkérés egy indok arra, hogy elkezdj valami komolyat, nem pedig csak táncra felkérni, akkor már inkább szó nélkül berángatom a parkettre aztán amit ott mutatok ugyis jobban fog a leánynak tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!