Nagy gyúrósok! Mainstream vagy kevésbé ismert termékeket használtok?
na használtam soha
nem használtam sokféle cuccot csak
-bsn
-biotech
-scitec
-biotechen belül brutal nutrition
-cytogen
-vpx
-nutrabolics
-activlab
ennyi meg van olyan amit nem ismerek,haver adott belőle.
nem kell félni egyébként olyan márkától amiről még nem hallottál,nem jelenti azt hogy akkor már az valami új márka és tuti hogy rossz.
Ami a kategóriájában a (számomra) legjobbnak tűnik. Mivel boltban veszem őket, nem félek, hogy kamu lenne, sőt, ha újhoz nyúlok, előtte elolvasom, mit írnak róla az interweben, magyarul és angolul is. Attól, hogy itthon nem annyira ismert egy márka, külföldországban akár az is lehet a mainstream.
Eddig használtam, és nem volt gond: Powertrack, Scitec, Biotech, Stillmass, Myprotein, Puritan's Pride, Vitaking, VPX, Full Force, Natura és most jön majd egy Dymatize.
engem még nem basz ott át webshop,sőt még ajándékokat is kaptam pl,shéker,újság,hot bloodos póló
egyiket sem kértem,csak úgy küldték ajándékba.
/ez volt a shopbuildernél/
boltokban ilyen nincs.
volt olyan hogy rendelés után 1 órával hívtak is hogy elfogyott a termék amit rendeltem esetleg kérek e mást.
szóval azért törődni szoktak a vevővel.
/ez volt a bodybuilderboltnál/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!