Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Műtét után edzés?

Műtét után edzés?

Figyelt kérdés
szóval műteni fognak decemberben,nagyon félek,azt mondta az orvos legalább 1hónapig nincs edzés,tudom hogy be kéne tartani de nem fogom tudni tényleg,nekem ezek nem mennek eddigi"pályafutásomon"3 és fél év intenziv edzés,1hét volt a legtöbb amit kihagytam azt is egy nyaralás miatt(bár még ott is emelgettem a székeket,de nem sokat érnek ezek tudjuk)és olyn pocsékul éreztem magam hogy nem igaz,láttam magamon hogy összesek,nem mertem rövid ujjú pólóba menni,szóval elég beteg vagyok na de most 1hónap?ráadásul mikor legjobb formámat kezdem hozni,szóval szerintem utána is fogok max 4-5napot várok,persze nem teremben de itthon fekvőtámasz tricepsz kis vállazások,1hónap alatt nagyon lefogynék?illetve szerintetek be kéne tartani hogy 1 hónapig semmi edzés?attól is félek hogy utána újra visszamenni akonditermi társaságba,így most va egy fajta egzisztenciám elég nagy vagyok emg jól nézek ki de ha ez mind elmegy,milyen lesz úgy belépni jézusom:S heteken belül visszahozhatnám a formát?illetve mi lenne ha kicsit szteroiddal rásegítenék?itt most hagyjuk az egészség ártalmakat,vagyok akkora fanatikus sajnos hogy egyáltalán nem érdekel..
2012. okt. 1. 19:16
 1/6 A kérdező kommentje:
normál körülmények között ezt a dolgot csak későbbre "tartalékoltam"volna
2012. okt. 1. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

ez a gondolatmenet már ne is haragudj,de kb egy 15-16 éves gyerekre utal.

a lényeget meg kihagytad.

mivel műtenek,levesznek egy szemölcsöt,új szívet kapsz,vagy orrplasztika,ráncfelvarrás,mellnagyobbítás?

ui

én egyszer 2 hónapig feküdtem gyakorlatilag mozdulatlanul,azzal a tudattal,hogy maradandó lesz a problémám.

jobb vagyok,mint új koromban.

2012. okt. 1. 19:36
 3/6 A kérdező kommentje:
köldöksérv:S:S:S
2012. okt. 1. 19:37
 4/6 A kérdező kommentje:
örülök ezt tényleg jó volt olvasnom!
2012. okt. 1. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:
az agyát nem műthetik :D
2012. okt. 1. 20:57
 6/6 anonim válasza:
100%

a köldöksérv az egyik legsz*rabb amit bekaphatsz testépítőként. pont a törzsedet érinti, ami az összes gyakorlat során elsőként húzódik össze, feszül meg, hogy a nagyobb váll, láb és karizmok tudjanak biztos alapon mozogni.

Nem az, hogy pihenned kéne műtét után, de ez idő alatt újra kéne gondolnod az egész edzéstervedet. köldöksérvvel edzeni nem egyszerű, nekem magas szintű edzéstudással sem biztos, hogy könnyen menne.

nagyon sok szakirodalmat kéne olvasnod most amíg lábadozol és nagyon okosan, kisebb súlyokkal visszatérni a terembe.

ehhez nem elég egy bármilyen személyi edző.

az orvossal konzultálnék, mert a sérv az kiújul, és a műtét miatt vágás lesz a hasfaladon.

ne 4-5 napot várj, én 2-3 hónap múlva kezdenék el edzeni, nagyon lassan és először csak kardio edzéssel.

jobbulást!

2012. okt. 1. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!