Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megéri megvenni 1 Merida 08...

Megéri megvenni 1 Merida 08 Matts TFS-900d-t (300000FT. )?

Figyelt kérdés
2008. máj. 17. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:
ennyi pénzért ne egyet, kettőt vegyél! Ha ennyi pénzt áldozol rá akar biztosan elég régóta bringázol és versenyszerűen csinálod. Ezek tekiktetében tuti, hogy értesz hozzájuk. Én azt tartom valószínűnek, hogy te most itt feszíteni akarsz, hogy milyen drága kerót tudsz venni! (illetve nem is tudsz, csak el akarod hitetni másokkal, hogy te vagy a jani!)
2008. máj. 18. 15:32
 2/3 Vadmeggy ***** válasza:
Első válaszoló,ha nem éretsz hozzá, akkor sztem maradj csendben :). Ez egy nagyon jó megbízható xc gép kompromisszumok nélkül. Versenyre is mehetsz vele, de akár hobbytúrázásra is használhatod. Ha van pénzed és komolyan gondolod vedd meg mert nem csalódsz benne.
2010. jan. 18. 16:36
 3/3 anonim ***** válasza:

már miért venne belőle 2-t

a lényeg az hogy egy kecske legyen de az erős és megbízható Én egy ilyet ajánlanék ha mondjuk úgy vagy mint én évi 5-6 ezer km-t tolsz csak:

[link]

2010. júl. 6. 03:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!