Rubint Réka melyik dvd-jét vegyem meg, nem vagyok profi, meg túl edzett se de annyira kezdő sem?
Réka dvd-ja kb mint a kismama torna:)
Rékának kemény étredje lehet, és az edzőterembe is keményen odatehet magáért, nem pedig a hülye videóira táncikál.
Otthonra jódolog az ugrókötelezés, persze keményen, tempósan :) Egy barátom heti 4x35percet szokott nyomni és (étrend mellett) mennek le róla a kilók:)
Tele van a youtube komplett edzésprogramokkal, pl. régi klasszikus a Billy Blanks tae-kwon-do mester által kifejlesztett tae bo a '90-es évekből.
http://www.youtube.com/watch?v=W0VjItiDF3w
De van még kismillió ilyen, firefox kiegészítővel le tudod őket menteni a gépedre. Nem hiszem, hogy az újabb csodák annyival jobbak lennének. (Vannak fent egyébként teljesen vadiúj edzések is.)
Szia!
Nekem a Napi 20 perc Önmagadért válik be, szuper, mert lehet cserélgetni a blokkokat, bár én általában 3-at lenyomok (kar, comb, fenék) és hasizmot meg nem csinálom meg, mert a többi blokk is formálja. 3 hónap alatt 12 kg-t fogytam ugyanolyan étrenddel, tehát jöhetett süti, tészta, csoki, csak persze mértékkel.
Réka szuper, nem hiába fogy le annyi ember az edzéseitől:)
Köszi azóta megvettem 2 dvd-jét, illetve letöltöttem egyet...hát nekem egyáltalán nem jön be idegesít a hangja a hangszíne, hogy néha egyik lábbal nem annyi van mint másikkal mondjuk az egyik dvd-n a zenét alig hallani a nyávogásától. Az eredményeit nem vitatom, de egyáltalán nem volt kedvemre való. Biztos lenne eredménye, csak kínnal álltam neki mindennap.
Így azt tettem amit a harmadik válaszoló írt, a youtuberól szemezgettem, többek között épp erre is ráakadtam (taibo).
Jók, jók de még nincs meg az igazi :))Mindennap csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!