Ha 65 kg vagyok és 175 cm magas fekvőtámasznál mennyi hátsúlyt kéne használnom ahhoz hogy a testtömegem 100%-val dolgozzak, mert tudtommal fekvőtámasznál nem az egész testsúlyoddal dolgozol hanem csak egy részével amit nem tudok hogy mennyi?
Figyelt kérdés
Tudom hogy terheli a gerincet de teszek vele egy próbát.2012. szept. 23. 17:22
1/5 anonim válasza:
ne próbál ki szerintem én 10 kilót tetem a hátamra
és megrándult 1-2órával azután az ágyba tv nézés közbe
2/5 poiu válasza:
Én 80 kg vagyok, most csináltam egy fekvőtámaszt kezemmel a mérlegen, 56 - 60 kg-ot mutatott. Ennyi súlyt nem szeretnék közben a hátamra.
3/5 anonim válasza:
kb 60%-ával dolgozol a testsúlyodnak fekvőtámasznál, de ne vegyél fel súlyt a hátadra. Terheld akkor egykezes fekvővel az izmokat, majd mehet a sima is, ha már előfárasztottad.
Tedd fel a lábad egy székre, úgy nehezebb.
4/5 anonim válasza:
kb 40kilót kéne(már leírni is sok) a hátadra pakolni, ahhoz, hogy a testsúlyodnak megfelelőt nyomd ki
5/5 anonim válasza:
Rakd fel a lábad egy székre. Falnál pedig tudsz kezenállva is.
Ha súlyt teszel a hátadra, eléred hogy nevetség tárgya legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!