Lehetséges hogy ligába is játszhatok?
Figyelt kérdés
Egy éve focizom.Nagyon nagyon gyorsan fejlődik az izomzatom szerintem a nagy sulyom az oka 70 kg 170 cm és elég sokat futok. Szóval minden nap focizom van amikor 6 órát is egy nap.Most nyárba minden reggel járok a barátommal futni 5 km-t 25 perc alatt 5 perces pihenővel közben de a futás közbe meg is huzuk . Technika megvan nagyon jól megy a cselezés is ,de hátvéd vagyok. Rúgás 40 m-rol kaput találok nem mindig pontosan de azért megvan néha ahova akarom. 1-40 m passzok állatába pontosak a sprint is megy egy kicsit de azt most fejlesztem. Két év múlva sportgimnáziumba készülök ha így folytatom első ligába is bekerulhetek Jaj és természetesen nem vagyok egoista .2009. aug. 1. 21:14
1/1 anonim válasza:
lehetséges akár, de nem mindegy hogy melyikbe:) én elég tehetségesnek tartom magamat, és nekem mondták is már, hogy ha folytatom a focit akkor nb1be vittem volna, de suli meg minden összeegyeztetése miatt abbahagytam, meg az utsó csapatomban nagyon szar volt az edző emg a hangulat a csapatban, vagyis nem mindenkié de az enyém igen, nem éreztem jól magam, és abbahagytam. ezt pontosan nem lehet így írás alapján megállapítani, de sztem elképzelhető h egy magyar nb1be eljuthatsz, de nem tudom h megéri-e az neked vagy bárkinek:D ha meg megtalál egyszer téged egy nagycsapatnak a tehetségkutatója hozzám is küld el légyszives:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!