Szeretnék motorral versenyezni! Hogy lehetne?
17 éves vagyok, és szeretnék motorral versenyezni. pályán, (olyasmire gondoltam mint a moto GP, vagy cross versenyekre)
Az lenne a kérdésem, hogy hogy kell "elindulni"?
Légyszi írjatok le mindent, amit tudtok.
előre is köszönöm!
Kérdés van-e motorod?
àlltalában a nagy autó és motorversenyzöket már icipici koruktól kezdve a szülök nyomják a motorra, aztán elkezdik benevezni kisebb versenyekben, állandó edzésekre járatják, keresnek egy megfelelö managert és edzöt, aki tudatosan készíti versenyekre.
Nem késett el semmivel. Meg nem ezt kérdezte...
Azt azért remélem tudod h cross-ozni akarsz vagy sportmotorozni, mert nem mind1:D Cross versenyre egyszerű: felkeresed a szervezőt és megkérdezed h h lehet, az amatőr versenyeken szinte bárki elindulhat, örülnek minden jelentkezőnek...Bajnokságban vmilyen versenylicenszet kell kiváltani, nem tom pontosan, de utána tudsz nézni google-el...
Sportmotorversenyről fogalmam sincs gondolom ott is megvannak az amatőr dolgok, de abban biztos nehezebb kibontakozni mint cross-ban...
Az előző két válaszhoz annyit h van egy versenyző aki egy év crossozás után az OB futamokon az élbolyban mozog...ez tavaly volt idén már két éve nyomja, idén még nem voltam kinn versenyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!