Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi lesz velük? Szteroid.

Mi lesz velük? Szteroid.

Figyelt kérdés
Ahova járok edzeni konditerem szinte mindig hallom az öltözőbe szteroidoznak, vagy beszélik mit vettek hogy veszik stb...danabol a menő :D Van pár kisköcsög 1 hónapja se jár de már anyagozik, az ilyen emberekkel mi fog történni? Leáll a májuk? Vagy mi gáz adódhat abból ha valaki 16 évesen már anyaghoz nyúl?
2012. szept. 11. 22:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nem kell ezekkel foglalkozni. a koksz akkor működik csak, ha minden más is ok mellette. a kis danabolhuszárok kokszal sem jutnak el arra a szintre, mint egy elkötelezett naturál.

Tapasztalat. az egy dolog, hogy kokszol valaki, de a koksz nem hoz tudást, tapasztalatot.

2012. szept. 12. 11:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem van egy szomszédom, aki régebben nyomta ezeket a szteroidokat. Nem tudom a pontos nevüket, de akkorák voltak, mint egy söröskupak. Szép nagydarab ember volt, a kétszárnyú ajtón is csak oldalazva fért be, és néha fennakadt a nagy mellizma miatt.

Mára elvesztette a családját, mert egy idegbeteg, ráadásul láthatóan fájdalmai vannak, az utcán olyan arccal megy végig, mintha szorongatnák a golyóit. Valamint egyszer láttam, hogy minden különösebb ok nélkül összerogyott a lába, bár ez nem tudom, hogy a cucc következménye lehet-e.

Ja, és leeresztett, a csuklóm vastagabb, mint a nyaka, pedig én elég nyeszlett vagyok.

2012. szept. 12. 14:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem most nincsenek kokszos ismerőseim, de a terembe ahova járok, ott nyíltan beszélgetnek ilyesmiről, sajnos elég sokan. Régebben voltak ilyen ismerőseim középiskolában, akkor még nagyon ment a naposim, jó pár osztálytárs szedte - enyhe túlzással - két marékra. Gyorsan meg is nőttek tőle, nem mondom...de hogy mennyi volt abból az izom az kérdéses. Ami tény, hogy mindegyiküknek szép kis hegyes, lógós, zsíros melle lett meg pocakja.
2012. szept. 12. 15:06
 14/15 anonim ***** válasza:
na már megint egy húzzúk le a köcsög koxosokat kérdés
2012. szept. 12. 18:02
 15/15 A kérdező kommentje:
Én nem huzom le, csak azokat akiknek fingjunk sincs az egészről és már egyből ezt a sz*rt szedik, aki már versenyszinten nyomja arra azt mondom szedjed, mert megértem ott nagyon az igények, de hobbiszinten f*sznak.
2012. szept. 12. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!