Mi lesz velük? Szteroid.
nem kell ezekkel foglalkozni. a koksz akkor működik csak, ha minden más is ok mellette. a kis danabolhuszárok kokszal sem jutnak el arra a szintre, mint egy elkötelezett naturál.
Tapasztalat. az egy dolog, hogy kokszol valaki, de a koksz nem hoz tudást, tapasztalatot.
Nekem van egy szomszédom, aki régebben nyomta ezeket a szteroidokat. Nem tudom a pontos nevüket, de akkorák voltak, mint egy söröskupak. Szép nagydarab ember volt, a kétszárnyú ajtón is csak oldalazva fért be, és néha fennakadt a nagy mellizma miatt.
Mára elvesztette a családját, mert egy idegbeteg, ráadásul láthatóan fájdalmai vannak, az utcán olyan arccal megy végig, mintha szorongatnák a golyóit. Valamint egyszer láttam, hogy minden különösebb ok nélkül összerogyott a lába, bár ez nem tudom, hogy a cucc következménye lehet-e.
Ja, és leeresztett, a csuklóm vastagabb, mint a nyaka, pedig én elég nyeszlett vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!