A narancsbőr tényleg eltüntethető sporttal?
Figyelt kérdés
Heti 5x elég sportolni hogy eltűnjön?
Mellette 3 litert iszok minimum.
2012. szept. 11. 20:42
2/4 anonim válasza:
ha közben csökken a testzsírod,mert létrejön a kalóriadeficit akkor igen.
ha a sok edzés mellett is tartod a kalóriapluszt,amitől kialakult,akkor meg értelem szerűen nem,még sporttal sem.
3/4 anonim válasza:
Nem csak a sport a lényeg, hanem az is számít, hogy mit eszel. Pl. kerüld el a szénhidrátokat, amennyire tudod. Én még használtam tripleffectet is küldőleg meg bőrápoló olajat.
4/4 Rékus83 válasza:
A heti 5X mozgás, 3 liter víz (én is ennyit iszom- és érezhetően rugalmasabb, selymesebb lett még az arcbőröm is), helyes táplálkozás, szerintem ez így tökéletes. nekem mozogni nincs annyi időm sajnos, így fahéj szappant (emanufaktura) használok a bőrömre vérkeringés serkentés céljából.szerintem kiegészítő kezelésként érdemes kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!