Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? (megy a pont)

Hogyan tovább? (megy a pont)

Figyelt kérdés

tehát a kérdésem az lenne, hogy tudnátok -e nekem megfelelő edzéstervet ajánlani??Mert,hogy 1 éve edzek itthon fekvő meg kicsit megnehezített fekvő és amit lehet saját testsújjal én azt csinálom..jött is fel 4-5 kg.. amit kevésnek talállok persze teljessen tisztán csinálom csak zabálok melette rengeteget..:D 4-5 kg jött fel pedig jócskán többnek néz ki rajtam..lényeg az hogy jövőhéttől megyek kondiban de nemtudom mit hogyan??mert úgy nem a leg alapvetőbb edzés kéne mert elég sok erő jött ezzel az edzéssel..persze nem kétlem hogy sújzós edzés megfog viselni mert nemvagyok szokva hozzá:D

de egy értelmes eddzéstervet nagyon megköszönnék!!(megy a pont)

2012. szept. 10. 17:36
 1/8 A kérdező kommentje:
nemtudom számít-e valamit,de 19/F
2012. szept. 10. 17:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Kezdőknek átmozgató edzéstervet szoktak ajánlani, amíg hozzászokik hozzá az edzéshez.

[link]

[link]

Nem rakom be mindet, nézd meg a többit is, ha érdekel.

2012. szept. 10. 17:40
 3/8 A kérdező kommentje:
meglesem:D köszi! ;)megy a kezed:DDD
2012. szept. 10. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezt töltsd le és olvasd el, az alapok benne vannak: [link]

Amúgy nem csak a terhelés miatt kell az alap edzés programmal kezdeni a súlyzózást (persze amiatt is), hanem amiatt is, hogy megtanuld a gyakorlatokat helyesen végrehajtani.

Elején heti 3-szor teljes testes edzés kell amúgy testrészenként 1, max 2 gyakorlattal és ezt kell csinálni 1hónapig, utána lehet osztottra váltani.

2012. szept. 10. 17:44
 5/8 A kérdező kommentje:
egyébként átmozgató az azért kell hogy hozzászokjon az izom?? és milenne ha egyből a közepébe és rendes edzéstervel indítanék??(persze nem fogok,nemis bírnám sztem)
2012. szept. 10. 17:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, azért, hogy hozzászokjanak az izmok, az ízületek, az inak és ahogy írtam az előbb te is megtanuld a gyakorlatok helyes végrehajtását.
2012. szept. 10. 17:51
 7/8 A kérdező kommentje:
oké értem! köszönöm!! :DD
2012. szept. 10. 18:18
 8/8 poiu ***** válasza:

Igen, itt legalább 3 dolog van.

1) kezdőként bármitől fejlődsz, a legjobb a sokizületes gyakorlatokkal kezdeni.

Kisebb súlyokkal érdemes a gyakorlatokat bevésni, hogy elkerüld a

2) sérüléseket és a

3) csalást.

2012. szept. 10. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!