Fiúknak van tornadressz?
Figyelt kérdés
ha van küldjetek képet az email címemre.2012. szept. 7. 14:22
1/8 anonim válasza:
van,a savate versenyzők abban meccselnek.
3/8 A kérdező kommentje:
tudtok képet küldeni?
2012. szept. 9. 12:18
4/8 anonim válasza:
Hogyne lenne fiúknak is tornadressz! ezerféle mintában fazonban kapható,Magyarországon szinte nem,de online shopban igen!Én is tartok párat..
5/8 anonim válasza:
Magyarországon is elérhető, bg tornadressz Pomázon (keresőben beütöd a "tornadressz" szót, elsők között adja fel), online is rendelhető. Fiú vagyok, van tornadresszem, aláöltözetként használom, és én is rendeltem már. Ráadásul nem csak a honlapon található szín kombinációban gyártják le, hanem egyszínű változatban is. Egyedi méretre is gyártanak.
6/8 dresszesfiú válasza:
Én nőit hordok és nagyon meg vagyok elégedve vele
7/8 anonim válasza:
Én is nőit hordok, futáshoz aláöltözetként mindig használom, alkalmanként alváshoz is pizsama helyett, és előző egyik hozzászólásához hasonlóan szeretkezéshez is. Mellesleg könnyebben hozzáférhető, vásárolható.
Rendeltem már fiú dresszt is rövidujjú kivitelben, de szerintem simán elküldték a nőit az én méretemben - egyedileg gyártva, mert semmi eltérést nem találtam (de nem bántam).
Tökéletes ruhadarab a tornadressz, rengeteg előnyös tulajdonsággal.
És nem kell homoszexuálisnak lenni, hogy valaki hordja, csak sajnos Magyarországon fiúknál (hacsak nem tornász az illető) nem elfogadott nyilvánosan.
8/8 anonim válasza:
ahogy olvasom a kommenteket azt nem értem hogy a gyártok miért nem készítenek olyan fazont amit mindenki viselhetne mert lenne rá bőven igény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!