Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék változtatni a...

Hogyan tudnék változtatni a magasságomon? Egyáltalán lehetséges ez? 17 éves vagyok és szeretnék magasabb lenni.

Figyelt kérdés
Segítsetek, mert fontos lenne!!
2008. máj. 14. 19:01
 1/8 anonim válasza:
78%
Ezért hordanak a nők magas sarkú cipőt:) én is magasabb akarok lenni de sajn ez van!
2008. máj. 14. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
57%

Ne kelj fel :)

De mielőtt kinevetnél, nem mondtam hülyeséget. Felkelés után a magasabbak akár egy-két centivel is magasabbak, mint lefekvés előtt, este. Ennek az az oka, hogy amíg fekszel, addig nem a "magasságodra" hat a gravitáció. Viszont amikor egész nap talpon vagy, akkor egy picit "összemész" a gravitációnak köszönhetően.

2008. máj. 14. 20:00
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

lehetséges nyújtani a láb csontozatát.

hónapokig tartó nagyon fájdalmas pocedúra, állandó fekvéssel. Akkor szokták alkalmazni, ha valakinek az egyik lába rövidebb, mint a másik.

szóval gyakorlatilag nem tudsz.

2008. máj. 14. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Magasabbra nőni nem tudsz annál, mint amilyennek születtél, de vannak trükkök. Ugyebár ott a jól bevált szexi magassarkú, vannak már egész extrém sarokmérettel, akkor ott vannak a cigarettanacik, amik nem csak véknyítanak, hanem optikailag hosszítják a lábakat, szintén optikailag hosszít a most nagy divatnak örvendő tunika, és nem utolsó sorban egy klassz frizura magasan tupírozva.
2008. máj. 14. 20:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Húú, köszi szépen az ötleteket! Csak az a baj, h rendőr akarnék lenni és ahhoz kéne. :S elvileg ha sok húst eszek nőhetek meg sok tejtermék, ez igaz lenne?
2008. máj. 14. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Amíg még egyébként is növésben vagy, addig van esély rá, hogy magasabb legyél pl. kosárlabdázással. A kosarasok nem azért olyan magasak, mert annak születtek, hanem a sok nyújtó mozgástól, a felfelé ugrálástól, tehát a kosáredzéstől. Persze ez nem két nap, de kb. 24 éves korodig még benne vagy az időben.
2008. máj. 15. 09:37
 7/8 anonim válasza:
71%
Végeznek műtéteket,10cm rel is nőhet a magasság.Magyarországon nemtudom hogy végeznek e,de rajta vagyok a témán.
2008. júl. 31. 22:37
 8/8 anonim válasza:
Én szívesen adnák:D Én meg alacsonyabb akarok lenni:S
2010. ápr. 29. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!