Halotestin tényleg nagyon mérgező?
Márpedig én erről lebeszélnélek, mert 5-ször mérhezőbb, mint az Anabol. A leggyilkosabb cucc a májra, én nem kockáztatnék vele helyedben.
[link]
2012. szept. 6. 15:11
2/12 A kérdező kommentje:
kemény cucc az biztos,19szer toxikusabb a tesztoszteronnál,akkor lehet már kicsit agresszív lennék tőle..:)ez keményebb mint az anadrol/oxymetholon?
Annak tűnik, illetve kockázatosabbnak, de ha elolvasod nagyobb izom nem lesz tőle, mint egy "sima" tesztó kúrával. Én naturál vagyok, így nem is szoktam koxot javasolni, mert szerintem egy jó tömegnövelő étrenddel is sokat tudsz fejlődni és hobbi szinten felesleges is kockáztatni. Ha pedig koxolnék, akkor tuti valami biztonságosabb (pesze ilyen valójában nincs, mert mindent hamisítanak) cuccal próbálkoznék, ami jó minőségű izmot hoz (ez pedig étrendfüggő is). Pl. a jól bevált deca-sustanon, vagy boldenon-test propionát, kicsit durvább vesére nézve: trenbolon+valami teszto.
2012. szept. 6. 15:27
Halotestin valóban mérgező, kis "szerencsével" nagyon oda tudja vágni az embert, nem is hoz minőségi izmot.
Montez válaszát osztom, amatőr szinten még a megbízhatóbb koxokkal sem érdemes próbálkozni, naturálban is nagyon jó eredményeket lehet felmutatni, étrenddel, edzéssel, és táplálékkiegészítőkkel.
2012. szept. 6. 15:34
A máj még csak-csak regenerálódik...de a vese nem tud, én nem kockáztatnék semmilyen koxxal, abból semmi jó nem származhat. Ha nem is most lesz mellékhatása, akkor 5 év múlva.
2012. szept. 6. 15:55
Így van, de a máj sem tud mindig regenerálódni.
2012. szept. 6. 16:01
7/12 A kérdező kommentje:
szeretnék versenyezni jövőre,de ahogy látom ezt inkább erőemelők használják,trenbolone hát nem tudom vannak ismerőseim akik nyomják hallok róla ezt azt nem sok jót,a boldi propi jobbnak tűnik
Hát a májnak is kell esélyt adni, egy cirózisból az se nagyon tud kijönni, de a vese nagyobb veszélyben van.
Vannak ismerőseim sajnos, akik 25 évesen meghaltak, mert mind a két veséjük leállt. Még transzplantációra sem volt esélyük, mert önhibájukból következett be a károsodás, egyértelműen kimutatható volt, esélyük nem volt a túlélésre.
Szerintem nincs az a verseny, ami megér ekkora kockázatot, inkább lennék egészséges utolsó, mint "haldokló" első.
2012. szept. 7. 08:00
Ezzel abszolút egyetértek.:)
2012. szept. 7. 08:17
10/12 A kérdező kommentje:
jó azért rengeteg szteroid használó van,évekig nyomják,nem törvényszerű hogy testépítők halnak meg 20-30évesen,coleman,arnold,stalone(tudom ő nem az de nyomja ő is)és még folytathatnánk
Kapcsolódó kérdések: