Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen a black time hip hop...

Pat20 kérdése:

Milyen a black time hip hop és ki a legjobb tanár?

Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 17:13
 1/4 anonim válasza:

Nagyon-nagyon jó! Rengeteg mindent tanulni tőlük,megéri hozzájuk járni mert profik!

A tanárok közül az az igazság hogy nem tudnék választani... mert mindegyikőjüknek megvan a maga stílusa és mindegyik abban jó. Ha lány,akkor mindenképpen Szelestei Patrícia,de a fiúk közül mindenkit tudok ajánlani mert nagyon jók!

2012. nov. 4. 18:56
 2/4 anonim válasza:
És mennyibe kerül?
2013. febr. 17. 20:40
 3/4 anonim válasza:
Én is oda járok,és csak ajánlani tudom!A tanárok profik és türelmesek,a közösség is nagyon jók,a többi emer befogadó nagyon,nem kinéznek hogy új vagy hanem ha nyitott vagy feléjük,ők is azok feléd.Sok közös program szokott lenni pl. nyáron tánctábor,télen is táborok,workshopok,közös farsang stb.A tanár dologban pedig elfogult vagyok,mert én etinél vagyok..de őt is csak ajánlani tudom,nagyon türelmes ha valamit nem tudsz megmutatja akár 10x is,és nem lesz ideges hogy "hú tanuljad má meg".Nagyon jó az órák hangulata,sokat nevetünk de ugyanakkor keményen is dolgozunk,aminek meg is lesz a gyümölcse.A tanárokon is érezni,hogy a tánc a mindenük,pl mikor mi teljesen szét vagyunk esve nagyon jó kis lelkesítő szövegeket szoktunk kapni.:).Nagyon sokat nevetünk együtt,szinte már egy nagy család vagyunk..Igaz a többi tanárról nincs nagyon tapalsztalatom,csak annyi hogy ők is jól táncolnak meg jófejek:D:D..egy hónapra 7500Ft.-ami abszolút megéri,a többihez képest még olcsó is,és profikkal tanulhatsz.De leet órajegyet is venni ami 1500Ft.-,illetve az első órára ingyen bemehetsz hogy mégiscsak megnézd miben lesz részed.:) Remélem segítettem!:)
2013. márc. 29. 20:24
 4/4 anonim válasza:
előző vagyok,azt akartam írni,hogy én Petihez járok csak lemaradt a P betű:D
2013. márc. 29. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!