Melyik a jobb? Minek milyen előnyei vannak? Illetve hol lehet edzőtársat találni és milyen a jó edzőtárs?
2012. aug. 28. 08:10
1/9 anonim válasza:
Én most otthon egyedül edzem, mert így egyrészről olcsóbb, másrészt a teremben nem nagyon haladtam, mert többen odajöttek beszélgetni, így elhúzódott a pihenőidő.
Az a jó edzőtárs, aki kb. ugyanazon a szinten van, ahol te is, nem dumával akarja eltölteni az edzésidőt, tud segíteni a gyakorlatok utolsó ismétéseinek végrehajtásában (ha kell) és persze akivel össze tudjátok egyeztetni az edzés időpontját.
2012. aug. 28. 08:29
2/9 Diego105 válasza:
Montezhez hasonlóan, én is otthon edzem, egyedül. Van pár padom,gépem,súlyzóim,rudak. Sokkal jobban tudok így koncentrálni, teremben néha kibillenek a ritmusból mikor odasétál mellém egy strandpapucsos pali.
2012. aug. 28. 08:51
3/9 Sznofru válasza:
Egyedul edzem, teremben. En direkt nem ismerkedem, igy nincs kivel beszelgetni. Ezert is valtottam termet, a regiben pofazas volt.
En is akarok edzotermet otthonra, de amig van aycm kartyam addig igy jobban megeri.
2012. aug. 28. 09:00
4/9 anonim válasza:
Többségében egyedül, de néha 1-2 haverral összejövünk és egymást váltogatva edzünk.
2012. aug. 28. 09:49
5/9 anonim válasza:
Edzőtárssal: barátnővel :D Így van állandó közös programunk, legálisan bámulhatok csajt edzés közben, és őt sem szólítgatják le mindenféle fazonok :D Néha még segít is.
2012. aug. 28. 10:03
6/9 anonim válasza:
egyedül jelenleg, teremben.
sajna veszélyes dolog ha odajönnek beszélgetni, mert kizökkensz a ritmusból, hosszú lesz a pihenő, etc.etc.
ezt azzal oldottam meg,hogy sapka a fejemre, füles on, és senki nem zavar általában. lehet bunkónak tűnök sokaknak, de én edzeni járok le, nem trécselni.
2012. aug. 28. 11:25
7/9 anonim válasza:
sapkában edzeni jézusom:D:D:Damúgy teremben egyedül
2012. aug. 28. 12:07
8/9 anonim válasza:
mi a gond a sapkával kölyök? nem ilyen branch warren fuckin' hardcore sapkára gondoltam, hanem laza baseball sapka, amit a nagy melegbe be is szoktam kicsit vizezni, hogy jobban bírjam az edzést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!