Melyikek a legfogyasztóbb sportok?
Figyelt kérdés
Eddig csak lovagolok de szeretnék még sportolni mást is hogy lefogyjak!2012. aug. 26. 22:26
1/8 anonim válasza:
A fogyás erősen függ a mozgás mellett a táplálkozástól. Csak azért, mert mást is sportolnál, még nem feltétlen fogynál is.
2/8 A kérdező kommentje:
a diéta az már megvan és már rég bele is kezdtem szóval még a sport ami kell!
2012. aug. 26. 22:29
3/8 anonim válasza:
Nincs legfogyasztóbb, mert sok hasonlóan hatékony van és eleve étrendfüggő a siker. Aerob edzést tehetsz mellé, pl kocogás, bicaj. Vagy ha van még kapacitásod, akkor heti 2 sulyzós edés sem ártana.
4/8 A kérdező kommentje:
bicaj, súlyzó megy valamit még esetleg??
2012. aug. 26. 22:33
5/8 anonim válasza:
Legjobb esetben is 1kg/hét, ami minőségi fogyásnak nevezhető. Ha ennél többet vagy jóval kevesebbet fogysz, akkor valamit Te csinálsz rosszul.
6/8 anonim válasza:
Igen, heti 0,5-1 kg fogyás a normális ütem.
7/8 anonim válasza:
Az úszástól lesz szép, karcsú tested. Én ezt ajánlom neked.:)
8/8 anonim válasza:
hát jah.
nincs ilyen,hogy legfogyasztóbb.
sok kalóriát elégető van.
a küzdősport,kettlebell,ugrókötél.
ezek égetik a legtöbbet,ha adott mellé az állóképességed.
de az étrenden múlik elsősorban,hogy mi milyen lesz a végeredmény,nem tudod kikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!