Tudnátok nekem egy pankrátor nevet? És kellene egy jó Finisher és egy kopogtatós fogás is mert pankrátorkodni akarok!
Hát kopogtatósból is van elég de ajánlóm a kólószús markát vagy a keresztező erőkart.
Pankrátornevet meg neked kell választanod.
a kolosszus marka az nagyon fáj!
nekem a tesóm szokta csinálni és mindig kikopogom magam!
a keresztező erőkar azt nem szeretem csinálni!
De még a NO! fogás is jó!
Ne próbáld ki otthon, se az iskolában, se máshol!
Hallottad ezt már valahol?
Hallottam és ne mondd azt hogy mindenki betartja!!
én tudok szimulálni és a dobásaim se fájnak mert tudom hogy csinálják és én már 3 éve gyakorlom!!
Kedves Kérdező!
Szerencséd van, pont elkaptam a kérdésed, mivel én is egy HCW pankrátor iskolába járok. Nem akarlak lehurrogni, és nem akarlak kioktatni. Szóval elmondom neked, hogy ez hogy működik:
1. Nos, először is az általános iskola alsó tagozatában nem kell tenned semmit, csak nézd a pankrációt, gyakorold a mozdulatokat, egyszóval FORDITSD A PANKRÁCIÓRA MINDEN SZABADIDŐDET!!!
2. Felsőben érdeklődj utána a neten, keress tanfolyamokat, keress valakit aki ért hozzá! (Engem például 7 évig tanitott egy volt HCW pankrátor) MOST MÉG TÖBB SZABADIDŐT FORDITS A PANKRÁCIÓRA!
3. Ha kijártad az általános iskolát, akkor bizony irány a pankrátor suli! Ha igazán jó vagy, akkor onnantól megy tovább! Sajna én kijárta a sulit, de a sors em volt kegyes velem, és egy amatőr ligába se sikerült bekerülnöm, mivel a hoz veretlen forma kell hónapokon keresztül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!