Mit sportoljak?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, lány, és békéscsabai. Olyan sportot keresek, amiben versenyezhetnék, de nem túl drága. Eddig a víváson gondolkodtam, de az nagyon drága. Lehet hogy úszni fogok, mert az a suliban ingyen van, de nem biztos, hogy ott elindítanának versenyen..várnom kell sulikezdésig, hogy megkérdezhessem. Addig is, szeretnék páron gondolkodni, hogy ha az úszás nem jönne össze, mit kezdhetnék el. Azért fontos, hogy versenyeken induljak, mert szeretnék sikerélményben részesülni.. :) Eddig táncoltam, amit 1 éve abbahagytam, a csapat miatt, meg meguntam egy kicsit. Kérlek, indokoljátok meg a válaszaitokat! Előre is köszönöm :)
2012. aug. 21. 21:05
 1/2 anonim válasza:
Csapatsportok?Röplabdba, kézilabda esetleg?
2012. aug. 21. 21:35
 2/2 A kérdező kommentje:
a csapatsportokban az a baj, hogy bármikor összeveszhetünk, kiközösítenének, és nem is biztos hogy be tudnék illeszkedni... :(
2012. aug. 22. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!