Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szegeden merre érdemes futni?

Szegeden merre érdemes futni?

Figyelt kérdés

Vannak kifejezetten olyan helyek a belvárosban, vagy a közelében ahol lehet futni kényelmesen? Esetleg olyan helyek ahol sportolni is lehet? Mondanátok nekem párat?

Köszönöm.

2012. aug. 21. 16:31
 1/4 anonim válasza:

Én a Ligetben futottam régebben. Nagyon jó hely, csak ne este sötétben akarj ott futni, hanem már hűvösben, de még világosban.

Javaslom még a Kőrösy suli és a Múzeum közötti szakaszt és tovább is, mivel nem leszel egyedül, más is sokszor fut ott (bár ez az előző helyre is igaz), ráadásul a Tiszát is látod, nem lesz annyira unalmas sem...

Ezeket a szakaszokat épp a híd köti össze, úgyhogy össze is tudod őket kombinálni. :)

17/L

2012. aug. 22. 12:51
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi! :) Most megyek továbbtanulni Szegedre, és a nyáron fogytam 18 kilót, sokat szoktam futni, és nem szeretnék leállni vele. Hmm, talán még találkozunk is :D
2012. aug. 22. 23:23
 3/4 anonim válasza:
Igen lehet, hogy akár még találkozunk is. :))) Unatkozni ígyse úgyse fogsz, mert Szegeden nagyon sok a vállalkozó szellemű futó illetve a sportolni vágyó ember. :D Középsuli vagy egyetemre mész? Mert lehet jó messze lesznek ezek a helyek Neked, amiket írtam. ://
2012. aug. 26. 10:48
 4/4 A kérdező kommentje:

A pro dent a-hoz megyek, fogtechnikát tanulni, 3 éves a képzés, aztán lehet hogy még tanulok tovább egyetemen ha sikerül.

A ligetet tudom merre van, és még pár helyet, a Hősök kapujánál fogok majd megszállni, onnan nincs olyan messze az egész. amúgy ha gondolod még találkozhatunk is majd, van esetleg faced, msned? :D Egy új ismerősnek mindig nagyon örülök.

Most a nyáron sikerült lefogynom 18 kilót és elkezdtem sportolni is, egész sokat változtam :D Régen még egy métert se volt kedvem futni. Amúgy nem tudsz véletlenül egy jó úszó oktatót? :)

2012. aug. 26. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!