Létezik olyan, hogy valakinek nem áll jól a tánc?
Ezen én is gondolkoztam már:)
Aztán arra jutottam, hogy saját magával mindenki sokkal kritikusabb, és ugyis olyan mozdulatokat akarsz mindig bele tenni a táncodba, amit nem tudsz. Mert amit tudok már, abban nem érzem a kihívást, és nem látok benne semmi extrát:)
Gondolom veled is így van:)
Másik, álltalában akkor nézz ki hülyén valami, ha rosz a teknikád, gyenge a mozgáskordinációd, nem vagy elég hajlékony, vagy erős, és nincs mozgás kultúrád.
Nem találod el a ritmust, nem dinamikus, rosszúl hellyezkedsz el a térben, és nem vagy elég magabiztos.
Ha ezek közül valamelyik hiányzik, akkor, igen, láthatod magadat idiótának mozgás közben!
legfeljebb az létezik,hogy rossz helyen és rossz időben csinálja azt amit.
pl-
http://www.youtube.com/watch?v=REKtfD5_ts4
világos van,vége a bulinak,mindenki ki van már tisztulva,ezért nevetség tárgya a szereplő,aki szét van tolva és még rá is játszik.
de éjféltől reggel 6ig az ilyen bulikon részt vevő társaság fele ugyanígy kész és ugyanígy magukon kívül vannak.
és persze lehet nem odaillő helyzetben jól is csinálni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!