Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért esik le a vércukrom...

Miért esik le a vércukrom lábazáskor?

Figyelt kérdés
Lábedzés során mindig nagyon leesik a vérnyomásom. Értem én,hogy ch ürítés, de ennyire...Nagyon erős lábam van és nagy súlyokkal szeretek rá sok gyakorlatot végezni: combfeszítő, combhajlító,lábtoló, álló vádli, alsó csigás láblendítés hátra... és soha nem jutok el a felhúzásig,mert addigra már nem látok, majdnem hányok,szédülök. Edzés előtt két órával reggelizem, 60g zabpehely kétféle proteinben (tejsavó+szója)áztatva 5 dkg földimogyival, aztán c-vitamin, víz,kávé... a legjobb edzés előtti kaják. Mi a hiba? esetleg ha edzés közben izotóniás lötyit iszogatok, az jó? Vagy valami tanács? Energizáló?

2012. aug. 15. 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Nincs hiba. ez ilyen. egy idézet Andrasek Kriszztiántól:

Légszomj, fulladás közeli állapot, hiába veszem a levegőt nem jön az oxigén. Füldugulás, szédelgés, pulzus az egekben. Hányjak vagy sírjak? Mindkettőt egymás után, de előtte elterülök, mert nem bírok állni...

Láb edzés, "imádom"! :)

2012. aug. 15. 15:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyél meg egy nagyon nagy almát edzés előtt plusz és utána is egyet.
2012. aug. 15. 15:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne keverd a vérnyomást a vércukorral, nem ugyanaz. Amúgy meg ha ennyi kajától leesik a vércukrod, miért nem eszel többet?

Nem egyértelmű, hogy több kell? Lehet másnak elég, de neked nem, emeld az adagot.

2012. aug. 15. 15:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Pontosan! A fülem is bedugul. Akkor ezek szerint csak annyi,hogy jól csinálom?
2012. aug. 15. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha jól csinálja valaki a lábedzést, akkor "illik" valamilyen szinten sz@rul lenni. Nem pnalegyezést kell végrehajtani, tehát jól csinálod szerintem.:)
2012. aug. 15. 15:15
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi srácok!

Akkor viszont azt csinálom, hogy hétfőn és pénteken is lábazok és péntek guggolós nap lesz, tehát guggolás keretben és kitörések minden formája,meg felhúzás. Így minden gyakorlatra marad időm, a rosszullét ellen bekapkodott szőlőcukrot meg nyilván nem zsírba küldi a testem...

2012. aug. 15. 15:21
 7/9 anonim ***** válasza:

A felhúzást tedd másik napra.

Szerintem az is probléma lehet, hogy mindössze egyetlen étkezés után edzel, az is lehet, hogy a kávé izgató hatása elmúlik edzés alatt.

Egy nap mennyi ch-t viszel be, és hány kg vagy?

2012. aug. 15. 15:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem elég egy kemény lábedzés egy hétre.
2012. aug. 15. 15:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Eddig diétáztam, most szeretnék izmosodni. Hízékony vagyok és lány, így a diétás 0,5 g ch/tskg-t vittem fel most kb. 2 g-ra. 170/56,5kg. És edzés után a fehérjémbe még glutamin meg egy banán kerül, utána egy órán belül megeszem a 60 g rizsemet csirkével, utóbbiból fél kg/ nap. És a reggeli zabom mindig 60g. A nap további részén a ch-t úgy oldom meg, hogy egyszer proteinturmixhoz keverek zablisztet, 15 g-t, aztán van még egy rizses étkezésem 6 előtt,utána már nem eszem szénhidrátot, így kijön a kb 120 g. Zöldségből is meg bírok enni akár egy 1 kg-t is,mert imádom :)
2012. aug. 15. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!