A szőlőmagnak tényleg jó hatása van a sportolókra?
Figyelt kérdés
találtam 1500Ft-ért 100g darált szőlőmagot amit nagyon ajánlanak. Nekem kicsit abszúrdnak tűnik, ez a szőlőmag evés.2012. aug. 13. 21:38
1/5 anonim válasza:
Antioxidáns hatása van, de ez sem csodaszer. Lehet rá költeni, ha van lóvé, de nem a legfontosabb kiegészítő.
2/5 anonim válasza:
Pistike kimegy a piacra és almamagot árul. Odamegy a rendőr:
- Mit árulsz, fiacskám?
- Almamagot. Nagyon jót tesz az agyműködésnek!
- És mennyibe kerül?
- 500 forint egy zacskóval, 10 db van benne.
A rendőr meg is veszi és elmegy, de aztán 5 perc múlva vörös fejjel jön vissza:
- Te büdös kölyök, átvertél! Ennyi pénzért annyi almát vehettem volna, amennyiben többször ennyi mag van!
- Látja milyen gyorsan hat az almamag?
3/5 Sznofru válasza:
A vicc jo volt :-) De komolyra forditva a szot, a szolomag jo hatassal van az egeszsegre. Nekem van daralva, szoktam enni, meg viragport is :-)
4/5 A kérdező kommentje:
Azért nem venném meg :) Csupán érdekelt, az elöbb találtam rá body.builderen, ott olvastam az árát.
Ha annyira kellene a mag szőlővel együtt enném :)
2012. aug. 13. 23:09
5/5 anonim válasza:
A természetes úton, tehát szőlő, feketeáfonya evése átlagembernek is javasolt lenne. Sportolással alapból immunrendeszert gyengítessz, tehát az antioxidánsok is kellenének. 2Adok-kapok" van róla, de tény, hogy igen magas a polifenol tartalma. Szerencsére vannak multivitaminok, melyek alapból tartalmazzák, sőt én külön is szedek egy komplexebb polifenol, PCO-ot tartalmazót is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!