Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Pécsett hol tudok Scitec...

Pécsett hol tudok Scitec Nutrion terméket vásárolni?

Figyelt kérdés

A Scitec boltot tudom, de az elég drága, legalább is a netes árakhoz képest. Valami más forgalmazót tudtok esetleg?

100% Whey Protein termékeket szeretnék vásárolni... Ha esetéeg más gyártónak is van ilyen összetételű, arról is írhatnátok (vagy belinkelhetitek...). Biotechről hallottam még, de nem találtam neten árlistát.

2009. júl. 21. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

itt megtalálod a pécsi boltot.

ezen az oldalon találsz árlistát is, ajánlom a 100% iso whey-t

2009. júl. 21. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok :)

kihagytam hogy ez biotech :) de gondolom a linkről rájöttél :D

2009. júl. 21. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:

www.shop.builder.hu

Házhoz viszik a cuccot, 20ezer ft felett, illetve banki előreutalás esetén bármekkora összegű vásárlásnál ingyen kihozzák! A mi városunkban van több hely is, ahol megvehetnem magamnak ami kell, de ennél kényelmesebb megoldás nincs, ráadásul a legtöbb terméken van valamennyi engedmény, úgyhogy még olcsóbb is, mint a bolt.

2009. júl. 21. 17:51
 4/5 anonim ***** válasza:
énis a shop.builder.hu-t tudom ajánlani. 20ezer felett ingyen kiviszik, 20ezer alatt is csak ilyen 1000-1500ft-os árakkal viszi ki a gls rögtön másnapra!
2009. júl. 21. 18:30
 5/5 anonim ***** válasza:
A shop.builder.hu tényleg nagyon jó . Nagy választék , jó árak . Eddig 2szer rendeltem , mindkét alkalommal már másnap ott volt a csomag . Tudom ajánlani .
2009. júl. 21. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!