Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fiúk, ti örülnétek neki?

Fiúk, ti örülnétek neki?

Figyelt kérdés

-Szerintetek jó az az ötlet, hogy egy sportmasszázs "kupont", ilyen "utalvány" szerű dolgot adnék a pasimnak szülinapjára?

-ti örülnétek neki? ha nem, akkor minek örülnétek/örültök, mit kapnátok szívesen?

-illetve, ha mégis bejönne nektek ez a masszázsos dolog, kínos lenne e "levetkőzni" egy ilyen teljes masszázs során,

-és inkább nőt/férfit, fiatal/idős lenne jó, ha masszírozna benneteket?

Kérlek válaszoljatok, nagyon kell a segítség, mert sürgős. köszönöm.:)

2012. aug. 12. 13:16
 1/8 anonim válasza:
Szerintem inkább masszírozd meg Te. :))))
2012. aug. 12. 13:16
 2/8 anonim ***** válasza:
sztem is Te masszírozd meg :D én ennek örülnék :)
2012. aug. 12. 13:19
 3/8 A kérdező kommentje:
de én szoktam masszírozni!:D
2012. aug. 12. 13:21
 4/8 A kérdező kommentje:
de akkor mi legyen???? nincs ötletem:////
2012. aug. 12. 13:21
 5/8 anonim válasza:
Vannak "18+" kategóriás masszázsokról egész jó leírások a neten, azokat nézd át, vegyél valami szexi kis cuccot magadnak hozzá, gyertyafény, füstölő, halk zene...
2012. aug. 12. 13:28
 6/8 dirtboy ***** válasza:

én nem szeretem a masszírozást szóval nekem nem jönne be,el sem mennék rá de mivel írtad hogy barátodat szoktad masszírozni ezért lehet hogy neki tetszeni fog.

a lényeg hogy nő masszírozza és ne valami idős kövér nő mert az nem hiszem hogy tetszene neki.

2012. aug. 12. 13:35
 7/8 poiu ***** válasza:
Nekem bejönne. Általában minden bejön ami "luxus", tehát szívesen kipróbálnám, de nem szívesen adnék ki rá pénzt.
2012. aug. 12. 14:03
 8/8 N0rbi04 ***** válasza:
Nekem max kondibérlet, ami bejönne. De inkább valami személyessel lepd meg szerintem is. Vacsora, torta, aztán... :D
2012. aug. 12. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!