Ha kifutok a hegyre és ott köveket emelgetek az hasznos tömegnövelés szempontjából?
Figyelt kérdés
Itthon nincs lehetőség edzeni, konditerem, átlagos sportokra nincs pénz. Így marad a futás, plusz még ezt is kipróbálnám, de félek, hogy veszélyes lehet. http://www.youtube.com/watch?v=PcsGAzzFO8s
nektek mi a véleményetek?
2012. aug. 7. 19:19
1/11 A kérdező kommentje:
Ja elég sovány vagyok amúgy.19f a videó nem az enyém :D
2012. aug. 7. 19:20
2/11 anonim válasza:
:DDDDDDDDDte tuti nem vagy 100as,fussál de jó sokat napi 10 kilométert legalább olyan tömeged lesz tőle hogy nemigaz!!!!!
3/11 A kérdező kommentje:
tudom hogy a futástól nem lehet izmosodni,de a kőemeléstől?
2012. aug. 7. 19:36
4/11 anonim válasza:
háááááááááááát nekem még nem jutott eszembe ilyen de vállra például jó amit a videoban csinál talán egy nagyon gyenge bicepszezéshez is,de szerintem inkább maradj a fekvőtámasznál azt mindenhol lehet lenyomsz napi 500at és jó lesz:Degyik faáágon húzodszkodsz,találd fel magad,fogj meg 2vödröt töltsd meg vizzel egy partvist átdugsz közte aztán már van is egy rudad súllyal:D
5/11 anonim válasza:
ha ez megvan már csak enned kell ahogy a nagykönyvbe megvan írva meg pihenned,talán még el is érhetsz valamit vele!!!!tisztában vagy az evés fontosságáról éshogy tömegelésnél miből mennyit kell?
6/11 anonim válasza:
:DDD városi... .D menj el egy építkezésre segédmunkásnak, attól kicombosodsz rendesen :D
8/11 A kérdező kommentje:
Infamous testépítő vagy? Ha igen megkérdezném hogy egy hónapban (kondibérlet, kaja, tápkieg) mennyit kell költeni testépítésre? diákmunkából fedezhetném? (pár tizezer forintok)
2012. aug. 7. 19:45
9/11 A kérdező kommentje:
am kösz a linket már olvasom
2012. aug. 7. 19:46
10/11 anonim válasza:
Ez egy pénzes buli. Ha nagyon nincs lóvé, de mégis szeretnél legalább a semminél többre menni, akkor egyél rosszabb minőségű kajákat és végezz otthoni edzéseket.
Ez a kőemelgetős cucc inkább strongmaneknek való, és sérülésveszélyesebb, mintha otthon tolnál egykezes fekvőtámaszokat (majd idővel). De kipróbálhatod a köveset is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!