Milyen gyakorlatok vannak amik szálkásítják a hasizmot, illetve a csípőről hogyan lehet gyorsan és eredményesen leadni a kis felesleget?
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 09:35
1/7 A kérdező kommentje:
ja hozzátenném hogy rendszeresen mozgok de valahogy onnan mégsem akar lejönni:(
2009. júl. 20. 09:36
2/7 anonim válasza:
Neeeem létezik lokális zsírégetés azaz célzott fogyás.
4/7 A kérdező kommentje:
én nem diétázok de egészségesen eszek!!
én olyan gyakorlatra gondoltam ami a has oldalsó izmait edzi !!
de azért köszi
2009. júl. 20. 10:48
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
1: Nincs Helyi zsírégetés !!!
2: Nem gyakorlatok kellenek , hanem diéta . Az ilyen "egészségesen eszem" nem elég ide diéta és mozgás kell .
7/7 A kérdező kommentje:
de itt nem 3 vagy 5 kiló feleslegről vanszó ,csak oldalt a csípőmön van egy kicsi !
Nem értem sokan miért esnek nekem ?:S
Gyerek korom óta sportolok ,ma is rendszeresen futok néha úszok párommal sqash-olni szoktunk ,és most kezdtem el jobban a hasi tájékomra edzeni és én csak gyakorlati tanácsot kértem volna:(
2009. júl. 20. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!