A kommentátornak úgy tudom semlegesnek kellene lennie nem?
Ó a mai kommentátorok.. A legjobb az volt amikor tornát néztem és a kommentátor röhögött (szó szerint) amikor a tornász leesett a szerről! Azt hittem felrobbanok..
Egyébként szerintem az egyértelmű, hogy a magyaroknak drukkolnak, ebben nincs semmi rossz, sőt az lenne a furcsa ha nem ezt tenné.
"mert benne van a szerződésben, hogy semlegesnek lenni :/"
Láttál te már egyetlen kommentátori szerződést is? Ha semleges lenne, akkor fapofával közvetítené a sporteseményeket. Természetesen nem lehet az ellenfelet ócsárolni, kigúnyolni stb., de ezt szurkolóként sem kellene megtenni. Viszont én nem örültem volna, ha pl. Gyurta aranyát úgy jelentik be, mintha a londoni időjárásról tájékoztatnának.
Ha magyar érdekeltség van, nem kell pártatlannak lenni. Teszem azt egy Horvát-Svéd, vagy egy Fradi-Honvéd meccsen legyen pártatlan a kommentár.
Amit a 4-es hozzászóló említ: Egy hokimeccsen történt, egy magyar csapat játszott egy szlovák csapattal. Meccs közben verekedés tört ki, és ő a magyar VEREKEDŐKNEK szurkolt. EZ miatt tiltották el.
Dehogy kell!
Ezt senki sem követelheti tőlük!Örüljenek csak velünk együtt,adják át, vagy épp teremtsék meg a legjobb hangulatot nekünk!
Sportszerűtlenségek?Nagyon ritkák ,és nem hiszem hogy szándékosan durva!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!