Melyiket választanátok ezek a küzdősportok közül?
Figyelt kérdés
Ökölvívás, birkózás, karate, kick-box? Ezeket, ha jól tudom idehaza jól oktatják. Ha egyet lehetne melyiket választanátok és árban mennyibe fáj ez nekem átlagosan, melyikhez mennyibe kerül a felszerelés?2012. aug. 5. 23:42
1/3 anonim válasza:
Én igazából az ökölvívás híve vagyok, csak rengeteg nem magyar jár oda (ha érted mire gondolok :D), ezért én a kick boxra szavaznék.Utcai bunyóban többet ér mint a box, birkózást nekem mindig is buz.is sport volt, a karate az nemrossz, csak én pl nemtudnám elképzelni magam karatézni, ellentétben a kick boxal :D
2/3 anonim válasza:
az ökölvívást.
kb havi 8ezer,heti 5edzés.
a felszerelés kb egy tízes,de olcsóbban is ki lehet hozni.
a birkó is nagyon jó sport és hasznos is,csak ahhoz teljesen más hozzáállás kell,bár van aki együtt csinálja az ökölvívással.
én is csináltam kiskoromban,de nagyon nem szerettem,az ütések egyértelműbbek számomra.
persze az is egyértelmű,hogy a birkózó összecsomagolja,földhözb&ssza az ellenfelét,csak na...
a kickbox sem rossz,de a savate sokoldalúbb,ha már ütő-rúgó állóbunyó.
karate,sok benne a haszontalanság,tradíció,sok az olyan edző,aki oldalról magyaráz és nem vesz részt az edzésben, fizikailag nem tudod összevetni magad vele,nem ütnek fejre és a legtöbb helyen nem rakják külön a kölyköket a felnőttektől edzésen.
így meg nem lehet edzeni.
3/3 anonim válasza:
Próbáld ki mindent és oda menj ahol a legjobban összeaprítanak az első edzésen. Az tanít az életre és általában 10-ből kijön alapszinten minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!