Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportra van még legetős...

Milyen sportra van még legetőségem?

Figyelt kérdés

Szeretnék versenyekre járni, de most fogom betölteni a 18-at. 9 éves korom óta sportolok 1 év kihagyással...

szerettem volna elkezdeni íjjászkodni, de a szüleim nem engedik, mert az nem valami mozgásos sport és akkor nem mozognák eleget... Van valamilyen sport amit még nem késő elkezdeni és mozogni is kell benne?

2012. aug. 5. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyiket sem késő elkezdeni, én 29 évesen kezdtem a judo-t és egy éven belül már voltam országos bajnokságon. Rajtad múlik csak milyen gyorsan érsz el eredményt. Persze én is úgy kezdtem már úgy is öreg vagyok elkezdeni stb, de az edzők biztattak van tehetségem hozzá stb. jól haladok, szerencsére sikeresen meggyőztek:) Ne hagyd hogy ledumáljanak ha nekem 29 évesen sikerült versenybe szállnom nehogy 19 évesen késő legyen neked. Sok sikert hozzá!
2012. aug. 5. 17:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha íjászkodni szeretnél, csináld at. Most leszel nagykorú, nehogy már ebben bárki megakadályozzon!
2012. aug. 5. 17:47
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm az válaszotokat

a judo már korában is érdekelt, de én azt hittem,hogy már késő nekem elkezdeni, mert az is olyan sport amit 6 évesen kell elkezdeni...

és a másik kommentelönek: azért szólnak bele mert egyenlőre még ők tartanak el...és ők adják a pénzt edzésre...

2012. aug. 5. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!