Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért olyan jók a fekete futók?

Miért olyan jók a fekete futók?

Figyelt kérdés
Nézem az atlétikát és szinte mindenhol a fekete futók a favoritok. Mi ennek az oka?

2012. aug. 5. 13:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Genetika, alapból előnyben vannak.
2012. aug. 5. 13:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, hogy genetika de pontosan mi? pl: alapból jobb a kondijuk, vagy a tüdejük, vagy hosszabb a lábuk vagy pontosan mi?
2012. aug. 5. 13:52
 3/12 anonim válasza:
62%
Ja, mindig futniuk kellett, amíg mi európaiak rég roston sültet ettünk, addig ők még mindig két lábon üldözték a vacsorát.
2012. aug. 5. 13:52
 4/12 oldfirehand95 ***** válasza:
76%
Én ezt hallottam vhonnan: A fehér futók alapból jobban tápláltak és genetikailag szélesebb a válluk és ezt akaratlanul is futás közben rángatják ami miatt hamarabb kifáradnak. Viszont a feketék vékonyabbak, nem olyan széles a válluk, lejjebb van a súlypontjuk. Nem tudom, hogy igaz-e vagy sem, de lehet benne vmi.
2012. aug. 5. 13:53
 5/12 anonim ***** válasza:
32%

"Ja, mindig futniuk kellett, amíg mi európaiak rég roston sültet ettünk, addig ők még mindig két lábon üldözték a vacsorát."

Vagy az oroszlán elől futottak.

2012. aug. 5. 13:56
 6/12 anonim válasza:
Láttam valamilyen tv műsort,ahol a kisgyerekeknek a tesiórákon és suli után kötelező futó órák voltak.
2012. aug. 5. 14:00
 7/12 MrPifta ***** válasza:
34%
a genetika nem minden kenyai, etióp faluban van víz, iskola... Nekik néha napi 10 km-t kell futniuk a vízért vagy iskolába, ezért már gyerekkortól edzenek. Az európai ember csak kedvtelésből fut...
2012. aug. 5. 14:15
 8/12 anonim ***** válasza:

De minden a genetika.

Franciaországból, Nagy-Britanniából is szinte minden futó fekete, pedig kisebbség.Nekik gondolom nem kell napi 10 km-t futniuk vízért, ne is akard bemagyarázni.

2012. aug. 5. 15:44
 9/12 Andizsuzsi ***** válasza:

[link]

Ez egy nagyon érdekes cikk, olvassátok el.

2012. aug. 5. 19:22
 10/12 A kérdező kommentje:
Ez a fejben dől el dolog kicsit sántít. Ahogy már előttem is írták pl az Angoloknál is a bevándorló feketék az esélyesek és nem hiszem, hogy nekik nem volt tv-jük.
2012. aug. 5. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!