Hol tudnám gyakorolni a kötélmászást és szekrényugrást?
Mindig is béna voltam tesiből. Általánosban a tanár ezt tudta, mindig megkegyelmezett, kedves volt, de most megyek gimibe, és félek, hogy ott már nem lesznek vajszívűek a tanárok. Szekrényugrás a részemről: felmászok a szekrényre, majd le
Kötélmászásból még annyi se megy...
Edzőtermekben pedig nem látok kötelet, vagy szekrényugráshoz dobbantót stb.
Hogyan tudnám megcsinálni? Segítség!
L/15
Kérd meg az előző tesitanárodat, h hadd menj be gyakorolni néha - esetleg segíthetne is a technikában.
(kötél amúgy van néhány játszótéren)
Szerintem kérd meg a testitanárodat, egyik barátodat stb., hogy egyszer tesi után maradjon majd ott veled, mutasson meg minden technikát és gyakoroljon veled. Ami a kötélmászást illeti, annyit tudok benne segíteni, hogy a lábkulcs a legfontosabb hozzá; kérj meg valakit, hogy mutassa meg v. google-zd ki és azt akár egy sima kötélen is gyakorolhatod. Ha az megvan, akkor már csak izom kell hozzá. (De, hogy ha tényleg nagyon komolyan gondolod ezeket, akkor a szekrényugrás pl. egy szer a szertornában, (igazából lóugrás, de szekrényen gyakorolnak) akkor menj el egy torna edzőhöz/edzésre és kérd meg, hogy had szállj be (de ez persze pénzbe kerülne).
Remélem, valamennyit tudtam segíteni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!