Rocky miért futott conversben? Nem ártott a lábának? Vagy akkoriban még olcsó volt?
Figyelt kérdés
Ugye megnéztem megint a Rockyt.Elgondolkodtam hogy miért conversben fut.Ugye akkoriban sporthoz használták azt a cipőt azt hiszem teniszhez,meg tornához talán baseball hoz is.Én nagyon szeretek vékony talpú minimalista cipőben futni(majdnem olyan mint a converse),nem nagyon szeretem a futó cipőket.Egy
Ez nagyon ártalmas a lábnak?
2012. aug. 3. 01:06
1/5 anonim válasza:
Aszfalton igen, szétvágja az ízületeket, meg a talpat. A futócipőket én is rühellem, de mondjuk nekem van egy Bates bakancsom, abban szoktam futni. :D
2/5 Panda Péter válasza:
gondolom azért futott abban, mert a Converse támogatta a filmet anyagilag. betonon én biztos megdöglenék hogy egy olyan cipőben kéne futnom. mondjuk a legjobban mezítláb, füvön szeretek futni.
3/5 anonim válasza:
Panda Péter, léptél már kavicsba futás közbe? :D Ha majd egyszer összejön, onnantól wc-re is bakancsban jársz :D
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat.:)
hát akkor nem fogok conversben futni..
2012. aug. 3. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!