Volumass 35 és a Volumass 35 Professional mibe külömbözik, melyik a jobb?
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy miben különbözik a kettő, és melyiket érdemesebb megvenni?
30%+ os mindkettő, nem látok benne sok különbséget.
Mindkettő whey alapú (35%) és 45% szénhidrát.
A Volumass 35 Whey koncentrátum a protein, malto a szénhidrát. 2,5g sima creatin és 500mg taurin van benne. Igen és aszpartámos.
A Volumass 35 pro whey koncentrátum és izolátum, a szénhidrát forrás egy komplex (dextro, malto, vitargo) a 2,5g creatin az egy mátrix, 1g glutamin mátrix is van, és 500mg taurin
Megjegyezném érdekes a termékinfo mert a reklám szövegben azt jelzi, hogy mindkét termék whey mátrix, de a termék összetétel felsorolásban csak a volumass proff. verzióban írja, hogy tartalmaz izolátumot is. Mindenki döntse el hogy is kell értelmezni. A másik ami nekem furcsa. mind kettő termék 100g-ban 35g proteint, 45g szénhidrátot, zsír 3g, 2,5g creatint 500mg taurint tartalmaz. Ez kb.86g akkor a fennmaradó 13g az mi lehet?
A professional az aspartam mentes.
A fennmaradó részt nem tudom, de valószínű aromák, édesítők teszik ki.
Először köszi a hasznos válaszokat!
Nagyon rossz lehet az étkézése ha deka se ment fel neki!:D
Érdekes köszönöm a hasznos infót!
Montez, ez lett volna az újabb értelmetlen kérdésem de megválaszoltad(édesítők, vagy mi), köszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!