Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vettem tömegnővelőt (BioTech...

Norbicsek16 kérdése:

Vettem tömegnővelőt (BioTech USA Hyper Mass 5000) Edzés előtt vagy után használjam?

Figyelt kérdés
Vagy mindegy, hogy előtt vagy utána használom?

2012. júl. 31. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen cukros tömegnövelőt CSAK edzés után használj. Előtte (edzés előtt) szilárd kaja menjen 1-1,5 órával, pl. csirke-rizs-zöldség.
2012. júl. 31. 20:18
 2/7 A kérdező kommentje:
És megindokolnád?
2012. júl. 31. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Helyes cselekvéssor:

1) Gondolkodik

2) Kérdez

3) Vásárol

Nem fordítva.

2012. júl. 31. 20:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Jumbot akartam venni, đee épp nem volt.

Úgyhogy ezt vettem.

2012. júl. 31. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Megindokoltam. Egyszerű cukrokat csak edzés után szabad bevinni, mert más alkalommal csak zsír lesz belőle és az inzulinszintedet cseszteted vele, amivel még cukorbeteg is lehetsz.

Eleve nem ajánlok edzés utánra sem 30% alatti fehérjetartalmú tömegnövelőt.

Tehát vannak jobbak: pl.: Volumass35, Jumbo prof., dymatize hi protein gainer, Vip body deluxe all in one 2.0, Isomass extreme gainer. Gaspari real mass, BSN true mass, stb..

A legjobb viszont egy jó tejsavóprotein és ezt lehet edzés után kiegészíteni gyors ch-val (dextróz, vitargo)

Így tisztán tudod tenni reggel a zabpehelyhez a proteint, cukor nélkül. Napközbenre pedig a legjobb tömegnövelő:MHP up your mass, mert összetett ch-t tartalmaz.

Remélem így megindokoltam eléggé.:)

2012. júl. 31. 20:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így már érthető:)
2012. aug. 1. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Szívesen.:)
2012. aug. 1. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!