Bele bir egy 15 éves gyerek, nyomni 70 kg. -ba 5-öt?
Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 20:58
1/10 anonim válasza:
Amíg nem tanul meg helyesen írni, addig semmiképp sem...
2/10 anonim válasza:
Helyesírás: eggyes. Csak akkor képes, hogy ha min. 2 éve keményen kondizol, máskülönben soha.
Előszőr tanulj meg magyarul normálisan írni, utána kondizzál.
3/10 anonim válasza:
Attól függ hány kiló vagy, hogy edzel stb...
De 15 évesen nem szabad még akkora súlyokat használni.
4/10 anonim válasza:
pfff, 15 évesen már képes lehetsz rá, de annyiból nem tudhatjuk h 15 éves vagy...
5/10 anonim válasza:
már 21:44 attól függ mekkora a gyerek, én ismerek olyat aki már 14 évesen 130 kiló volt...
6/10 anonim válasza:
én 15éves vagyok 77kg heti négyszer hárdkóór edzés ugy féléve és 5ször kitudok nyomni 70kg-ot
7/10 anonim válasza:
Utolsónak...én meg 75kg-t egyszer.ÉS lány vok 14éves...
8/10 anonim válasza:
mivel azvolt a kérdés hogy bele bir egy 15 éves gyerek nyomni... ezért válaszoltam úgy hogy kibirom nyomni 5ször! nem azt irtam hogy csak 5ször!! nemkell lenézni mindenkit...
9/10 anonim válasza:
Edzetségtől függ.Van amelyik lusta 18 éves 40 kilóval szendved de van olyan 14 éves aki 70 kilókkal sériázik.Ez mind alkat és edzetség.Ha fokozatosan éri ezt el valaki nem hirteln akkor nem megterhelő.Azmegy hogy 2 év edzés ez a világ legnagyobb baromsága.Kezdők esetében valakinek már 3-4 hónap alatt eléri de van aki nek kell 1 év is.Heti szinten növeli az ember 1 kilóval a súlyt hamar ellehet érni akkár 15 évesen is.De függ hogy mekkor a gyerek .Én tesom izom 15 éves kb 80 kiló és a 80 kilokkat nyom.Haverom 18 éves 60 kiló és kb 50 kilót nyom.Sokmindentől függ.MOtivácio és lelkierő kell .
10/10 anonim válasza:
Genetika, elszántság, táplálkozás, edzésmód, segítők, jó tanácsok kérdése az egész. Én 14 éves korom óta edzek. Most 16 éves koromra 115kg a csúcsom fekvenyomásban szteroid és bármilyen teljesítmény fokozó szarok nélkül!
15 évesen 85kg volt a szériám és 90kg a csúcsom! Itt egy link, ami sokat segíthet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!