Milan1909 kérdése:
20 évesen érdemes elkezdeni a vívást? Milyen versenyzési lehetőségek vannak? Vannak amatőr versenyek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 23:45
1/5 anonim válasza:
Hobbi vívóként maximum, versenyszerűen nem érdemes már elkezdeni.. Talán akkor, ha tested-lelked beleadod és tehetséges vagy.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, h mennyire v agyok/lennék tehetséges, de biztosan mindent beleadnék. Versenyzésben meg nem olimpiára gondolok, úgy max egy magyar bajnokság
2012. júl. 31. 00:14
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Elmész megpróbálod, összejön akkor összejön, ha nem-nem, minden csak akarat kérdése! Én nem vívok, de a barátom igen, 19 éves és 9 éve vív, viszonylag már Ő is későn kezdte(szerinte) a többi vívóhoz képest, szinte soha nem a saját kategóriájában vív hanem felnőttek között, akik már sokkal régebb óta, mégis veri őket! A lényeg, hogy szeresd amit csinálsz! :)
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem az a lényeg, hogy mikor kezded, a lényeg, hogy mit teszel azért, hogy pl versenyezni tudj. Csak rajtad múlik. Én vívtam 2 évet de sajna abbahagytam, most leszek 16 és nagyon gondolkodom rajta, hogy újrakezdem, csak nem tudom, hogy hol. Az biztos, hogy a vívás egy nagyon jó dolog. :) És igen, próbáld meg, azzal semmit nem veszíthetsz.
5/5 lee12 válasza:
de legyél gazdag ha elkezded mert kur.va drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!