Tudnátok mondani Egerben tánciskolákat?
szia!
A Salsa De La Noche csoportonként egyszer tart órát a plázában a Vásártéren. A mostani pontos árat nem tudom,de 2500-3000 Ft/alkalom körül lehet. Egy salsa óra 1,5 óra táncból áll. A csoportokba járnak fiatalok,és idősebbek is,vegyes az életkor,de a jó hangulat garantált!:) Mindig szerveznek közös programokat a bulikon kívül is(bográcsolás,nyaralás,workshopok,2 hetente ingyen gyakorló óra),nem csak táncolni tanulhatsz,hanem egy közösség tagjává válsz náluk! Ha nincs párod,nem gond,mert legtöbbször a haladó fiúk/férfiak csatlakoznak a kezdő csoporthoz,h a lányokat ne hátráltassa a fiú hiány:) és gyakran van párcsere,illetve rueda (körtánc). Én nagyon szerettem,2 évig jártam hozzájuk,de nem egri vagyok,a párom már nem akart tovább járni, én pedig egyedül esténként nem tudnék hazamenni,ezért kellett abbahgynom.
Fb-on is megtalálod őket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!