Testépítők! A tömegnövelő turmixot vízzel, vagy tejjel isszátok?
Figyelt kérdés
Illetve mivel érdemes ?2009. júl. 15. 13:44
1/9 anonim válasza:
Bármilyen folyadékkal, de főleg vízzel vagy alacsony zsírtartalmú tejjel.
3/9 anonim válasza:
Én nemtudom ki mivel issza, de vízzel kell.
4/9 anonim válasza:
vízzel
ne kérdezd miért azzal és kész
5/9 anonim válasza:
reggelit tejjel :D
amúgy edzés után, lefekvés előtt vízzel..
tejjel annak nem jó aki laktóz érzékeny, mert azt meghajtja így nem szívódik fel a tápanyag
6/9 anonim válasza:
A tej a kismacskaknak valo... En szinte mindig vizzel iszom, de neha a tejet is kiprobalom a reggeli muzli + turmixba. De a tej nem mindegyik turmix-al finom:a csokissal nagyon jo, de a tobbivel (nekem legalabbis) nem jott be.
7/9 anonim válasza:
Vízzel,néha esetleg kecsketejjel,de nem jó a tej,vízzel kell,ahogy Bunny is mondta a BBTV-ben.
8/9 anonim válasza:
Vízzel. A tej rontja a felszívódását.
9/9 Utasinformátor válasza:
Szigorúan vízzel. Régebben örök módjára csakis tejjel ittam, most már hogy csak vízzel iszom, sokkal jobban hasznosul, hamarabb felszívódik a gyomorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!