Mennyi idő lehet így az angol spárga?
Figyelt kérdés
Minden nap alapos bemelegítés, futás után felhevült testtel nyújtok az angol spárgára. Két bútor közé terpeszbe rakom a lábaim felemelem a fenekem, pucsítok és feszítem a combizmaim. 1 órán keresztül nyújtok így a spárgára intenzíven. Lehet, hogy valami mozdulatot rosszul írtam le, de a lényeg nem azon van, hogy javítsátok ki, hanem azon, hogy mennyi idő lenne így elérni a kívánt eredményt? 17/F2012. júl. 22. 23:42
1/5 anonim válasza:
Nem, nem, túl gyakori és rengeteg idő, eszetlen kapkodás ez, nem szabad!
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__..
Ezzel mész valamire.
2/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy most mennyire merev, illetve nyúlt állapotban vagy.
3/5 A kérdező kommentje:
Stomp Dániel pontosan azt csinálom ami a linkben le van írva. Mondtam, hogy nem javítást kérek, csak pár mondattal akartam leírni a mozdulatsort amit csinálok. Nem javítás kell, hanem valami tanács, hogy kb igy mennyi időbe tellhet. Elég laza izomzatu vagyok. könnyen nyúlok,
2012. júl. 23. 12:15
4/5 anonim válasza:
Sosem jó ötlet kioktatni azt, aki segítséget akar nyújtani.
Nem, nem azt csinálod, ugyanis minden nap 1 órán keresztül végezni rengeteg, bármennyire is könnyen nyúlsz. Nem lehet megmondani, mennyi idő alatt sikerül. Fél év is lehet, de az is, hogy két év.
5/5 anonim válasza:
barátnőm 2 hét alatt tanulta meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!