Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő lehet így az angol...

Mennyi idő lehet így az angol spárga?

Figyelt kérdés
Minden nap alapos bemelegítés, futás után felhevült testtel nyújtok az angol spárgára. Két bútor közé terpeszbe rakom a lábaim felemelem a fenekem, pucsítok és feszítem a combizmaim. 1 órán keresztül nyújtok így a spárgára intenzíven. Lehet, hogy valami mozdulatot rosszul írtam le, de a lényeg nem azon van, hogy javítsátok ki, hanem azon, hogy mennyi idő lenne így elérni a kívánt eredményt? 17/F
2012. júl. 22. 23:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem, nem, túl gyakori és rengeteg idő, eszetlen kapkodás ez, nem szabad!

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__..

Ezzel mész valamire.

2012. júl. 22. 23:44
 2/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy most mennyire merev, illetve nyúlt állapotban vagy.
2012. júl. 22. 23:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Stomp Dániel pontosan azt csinálom ami a linkben le van írva. Mondtam, hogy nem javítást kérek, csak pár mondattal akartam leírni a mozdulatsort amit csinálok. Nem javítás kell, hanem valami tanács, hogy kb igy mennyi időbe tellhet. Elég laza izomzatu vagyok. könnyen nyúlok,
2012. júl. 23. 12:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sosem jó ötlet kioktatni azt, aki segítséget akar nyújtani.

Nem, nem azt csinálod, ugyanis minden nap 1 órán keresztül végezni rengeteg, bármennyire is könnyen nyúlsz. Nem lehet megmondani, mennyi idő alatt sikerül. Fél év is lehet, de az is, hogy két év.

2012. júl. 23. 14:15
 5/5 anonim válasza:
barátnőm 2 hét alatt tanulta meg
2013. jún. 13. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!