Hogy tudnám megtanulni az akrobatikát?
Én is 14 vagyok, és ezeket mind tudom. :D amugy a spárgán kivül a többinek nulla köze van a hajlékonysághoz.
egyáltalán nemvagyok hajlékony örülök ha a bokámat elérem előrehajolva de már akkor is ugyérzem kettészakadok...... de ahoz képest megy a kézenátfordulás, előrebógni,hátrabógni,rundel,cigánykerék,1kezes cigánykerék,fejenátfordulás, 1kezes bógni,kézállás, 1kezes kézállás, na meg mingyárt az oldalszaltó is :D
Szerintem egyedül ne tanuld. iratkozz be valahova tornász csapatba vagy akro dance-re vagy vhova ahol ezeket lehet tanulni.
De ha mégis egyedül szeretnél akkor mindenképpen tornaterem,szivacsszőnyeg, elötte bemelegítés, és fokozatosan. persze egy kis bátorság is kell hozzá ;)
most azt igy elmagyarázni hogyan tanuld meg... mindegyiket máshogy igazából ;) írj privát e-mailt ha van még kérdésed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!