A decathlonban elfogadják az OTP SZÉP kártyát?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 11:45
1/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, elmentem, nem fogadják el.
2012. júl. 9. 14:33
2/9 anonim válasza:
Sajnálom de ez nem a mi hibánk én csak most láttam és most akartam szólni hogy nem de van olyan amit egy éve raktak ki kérdés és nem válaszooltak rá szóval nem olyan nagy probléma!!!
3/9 anonim válasza:
jajj cegényke..volt egy potya utad oda.:( most összedőlt a világ. óhajtod, hogy sírjunk?! egyébként meg barátom, ha OTP szép kártyád van, lehetne annyi eszed, hogy rákeresel neten a beváltóhelyekre. hamár netről tudsz írni egy kérdést, akkor nem nagy ügy begépelni a google-ba:))
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ha csak bunkó módon tudsz válaszolni, akkor a fene sem kívácsi rád. Egyébként nincs valami közel a bolt, a város másik végében. Ja és okoskám, megnéztem persze a beváltóhelyeket, ott nem találtam. De ha bepötyögöd a gugliba az ujjacskáiddal, akkor kihozza, hogy elfogadják. ;) Ezenkívül még egy ismerősöm is úgy tudta, hogy elfogadják, és én is így gondoltam, mivel szabadidős bolt, és a kártyán van külön szabadidő részleg. Puszikállak
2012. júl. 26. 10:38
5/9 anonim válasza:
akkor meg ,mint látom elég nagy a pofikád, nyitsd ki és reklamálj;)
6/9 anonim válasza:
hajrá kicsit bunkó de csak tiszta igazat mondó válaszolóóóóóóóóóóóóóóóóó :) like-oltam :) béke
7/9 A kérdező kommentje:
Kettőtök viselkedéséből totál lejön ennek az országnak a jelleme. Grat hozzá, csak így tovább. Legyen még szarabb Magyarország.
2012. nov. 11. 15:50
8/9 anonim válasza:
magyarország nem szar, csak az olyan életképtelenek szerint akik nem tudják megnézni 1 bolt honlapján, hogy mit fogad el és mit nem...
9/9 Nemes Zoltán válasza:
Na külön regisztráltam hogy és is bele tudja szólni ebbe az épületes társalgásba.
És nem teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!