Melyik konditermet ajánlanátok budapesten?
Figyelt kérdés
mindegy hanyadik kerület mivel egyszeri felutazás lenne, azért a legjobb kéne, és nemsokára oda fogok költözni mármint budapestre..és jó lenne tudni melyik a legfelszereltebb2012. júl. 7. 09:49
1/9 anonim válasza:
Fitness2000et tudom ajánlani. Elég jól felszerelt és árban is elég korrekt.
2/9 A kérdező kommentje:
nem az árra megyek mivel csak egyszeri felutazás napi jegyen leszek szóval a legfelszereltebb kell...
de amugy nem rossz ahogy elnézem ez a fitness2000 voltál már ott?
2012. júl. 7. 10:01
3/9 anonim válasza:
oda járok én is, valamivel több mint 5 éve. járnak oda magyar versenyzők is, és ha nekik elég jó, akkor másnak is elég jó szerintem. tényleg mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. ezt nyugodt szívvel tudom ajánlani
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm oda fogok menni!
2012. júl. 7. 11:15
5/9 anonim válasza:
Én is szoktam járni fitness 2000-be, mert közelebb van (célnak megfelel, nem rossz a felszereltség).De a Nemes sokkal felszereltebb és újabb gépek vannak :).(+szauna :$)
6/9 A kérdező kommentje:
csak képeket nem találok róla hogy néznek ki a gépek felszereltség :(
2012. júl. 7. 13:15
7/9 anonim válasza:
Hát megpróbáltam én is képeket keresni, de nem igazán vannak :/ Vagy elhiszed nekem, hogy ott újabb gépek vannak vagy nem :D Én biztos, hogy oda járnék, ha nem lenne plusz fél óra az út..Viszont a fitness 2000 is ugyanúgy jó még profiknak is, tehát nem fogsz csalódni, ha odamész :)
8/9 anonim válasza:
a nemes fitness oldalán van ilyen 3D-s cucc amivel körbe lehet járni az egészet...
9/9 anonim válasza:
első
A Buda Fitnessről írnál nekem pár szót ha már voltál ott?
Ilyenekre gondolok ,hogy mennyien szoktak lenni milyen a felszereltség kell-e sokat várni a gépekre sima fekvenyomópadból meg kézisúlyzókból mennyi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!