Valakinek nincs vagy valamilyen internetes oldalon nem lehet lovagló kobakot rendelni?
Figyelt kérdés
Valami jó minőségűre gondoltam mert csak kezdő vagyok de az oktatóm azt mondta ha csak hobbiból is elszeretnék néha lovagolni járni vagy versenyezni akarok ,most mind1 melyik akkor is kéne egy.Valakinek olcsón nincs eladó Örkény közelébe?2012. júl. 6. 16:36
1/3 anonim válasza:
Hányas kéne? Nekem van, de nem használom már nagyon régen.
Egyébként sztem mindenképp úgy vedd, h felpróbálod.
Vagy esetleg Maglódon van Decathlon, az is egy megoldás.
2/3 A kérdező kommentje:
58-59 es kellenne és mennyi lenne?
2012. júl. 6. 17:51
3/3 anonim válasza:
Az enyém sajnos nem ekkora - de egyébként ajándékba adtam volna, mert nekem már nem kell.
Próbálkozz nagyobb lovasboltban vagy Decathlonban, ott olcsóbban megúszod (a márkásakat is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!