Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futás, Kerékpározás, Úszás,...

0AsDsA0 kérdése:

Futás, Kerékpározás, Úszás, Ugrálókötelezés?

Figyelt kérdés
Nem nagyon vagyok elhízva de van rajtam egy kis felesleg, azt szeretném leadni és persze izmosodni is közbe/utána. A futás, kerékpár, úszás, ugrálókötelezésre gondoltam. Van egy országútim is. És ingyen tudok strandra menni. Még az a kérdésem lenne, hogy 1 héten hányszor csináljam ezeket?

2012. júl. 5. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Heti 3-4*40-50perc. Természetesen legyen hozzá megfelelő diéta.
2012. júl. 5. 11:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Izmosodni ezzel nem fogsz.
2012. júl. 5. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezekkel izmosodni nem fogsz, de a fogyásban segíthet. De ennél sokkal többet jelent a megfelelő étrend.

Egy alkalommal 40-50 perc elég, amilyen gyakran csak akarsz, 3-4-szer minimum, ha egyébként erőedzést nem végzel, akkor akár minden nap mehetsz.

2012. júl. 5. 11:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Mellette súlyzózok, ez nem tudom, hogy mennyire befolyásolja
2012. júl. 5. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor így már izmosodhatsz is, vagy legalább is ellensúlyozhatod a fogyással járó izomvesztést. De az ehhez illeszkedő étrend a legfontosabb.
2012. júl. 5. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!