Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok és van egy kis...

13 éves vagyok és van egy kis hasam. Alkatom van 182 cm vagyok, és vékony vagyok, edzek de a hasamról nem tudom eltüntetni a kis hájat, el lehet tüntettni valamilyen edzéssel? Vagy hogyan?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 12:45
1 2
 1/12 dirtboy ***** válasza:

jó magas vagy 13évresen.

helyi zsírégetés nincs,szálkásító diéta kell és aerob mozgás.

heti 3-4x40-50perc

2012. júl. 3. 12:47
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
csinálj sok felülést
2012. júl. 3. 12:56
 3/12 dirtboy ***** válasza:

ma 12:56

gondolod hogy az majd eltünteti a zsírt?

2012. júl. 3. 12:58
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
biztos segít valamit
2012. júl. 3. 13:01
 5/12 A kérdező kommentje:
Az aerob edzés az milyen? mert a diétát nem csinálhatom 13 évesen. Csak zöldség semmi más. Edzésre gondoltam.
2012. júl. 3. 13:20
 6/12 dirtboy ***** válasza:

Aerob edzés

Olyan mozgásforma, amely egyszerre mozgatja meg a nagy izmokat –a láb mindenképpen a mozgás alapja– de alacsony intenzitással, ezáltal nem okoz az izmokban a súlyzós edzéshez hasonló terhelést, glikogénürülést stb. A folyamat lényege az egyenletes, monoton edzés, pl. tempós gyaloglás, egyenletes terheléssel. Ilyenkor nagyon hamar átáll a test arra, hogy a zsírokat használja energiaforrásnak, mert van idő arra, hogy az amúgy időigényes aerob folyamatokat a zsírok zsírsavakká bontását stb. elvégezze, mivel nincs hirtelen, gyors, intenzív izommunka. A terhelést úgy kell beállítani, hogy ne legyen a pulzus magas, max. 130, mert a magasabb pulzus már átesik kardió tartományba. Ez a zsírégető edzés.

Aerob edzés a gyaloglás gépen vagy gyalog, a futás (az edzetteknek, akinek nem emelkedik meg a pulzusa), ellipszistréner, bicikli, stb.

csinálhatod a diétát hiszen a szálkásító diéta nem éhezést jelent csupán a tápanyagok arányát változtatod meg de éhezni nem fogsz.

ha nincs diéta lehet hogy az aerobtól nem fogsz szálkásodni hanem csak az állóképességed nő.

ma 13:01

tévedsz

zsírégetésben semmit nem segít.

2012. júl. 3. 13:41
 7/12 A kérdező kommentje:
Van futógépem,azon tudok futni. Biciklizés az segít? De a zsírégetésre a háj vagy has szálkásítására gondolsz?
2012. júl. 3. 14:57
 8/12 dirtboy ***** válasza:

biciklis is jó

írtam hogy nincs helyi zsírégetés,ha fogsz minden honnét fogysz,nincs ilyen hogy has szálkásítás csak szálkásítás van.

2012. júl. 3. 15:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Úgy èrtem hogy ha biciglizek , futok kb a futógépen 30-40 percet akkor az viszi le a hasat?
2012. júl. 3. 15:12
 10/12 dirtboy ***** válasza:
100%
persze hogy viszi hiszen jó zsírégetésre a biciklizés is mint mozgás forma és mivel azt is írtam hogy ha fogysz akkor minden honnét fogsz ezért ésszerűen hasról is.
2012. júl. 3. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!