Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Anabol ugyanolyan szeny mint...

Anabol ugyanolyan szeny mint a danabol? milyen mértékben nyomják a hamisítását?

Figyelt kérdés

2012. jún. 28. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
ugyan az mivel egy a hatóanyag csak más a gyártó, nagyon hamisítják ( minden szemes terméket hamisítanak)
2012. jún. 28. 15:35
 2/7 A kérdező kommentje:

tisztába vagyok vele :)

de az injekciós cuccok se biztonságosak..

100szem anabol úgy kb hány ezer körül lehet ?

mert nekem valahogy nem stimmel 2700 as ár

2012. jún. 29. 01:19
 3/7 anonim ***** válasza:
1000 szem 17ezer, de ha kevesebbet veszel drágább de 2200körül szokott lenni 100szem
2012. jún. 29. 16:02
 4/7 A kérdező kommentje:
értem köszi
2012. jún. 30. 21:55
 5/7 doctore válasza:

Persze,hogy megbízhatóak ha még tájföldön is hamisítványokat árul egy pár gyógyszertár ahonnan az eredeti származik akkor biztosan felvásárolták az eredeti készletet a danabol.org:-)

Egyébként a viccet félre téve itt egy link ahol az eredeti és a hamisítvány is fent van képekben.

[link]

Remélem segítettem mielőtt hülyeséget csinálnál mert az egészséged az amit pénzért nem tudsz visszavásárolni

Szia

2012. júl. 2. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Mind a 2 nagyon jó, és nem szenny, ha normálisan használja az illetékes.

(Ha veszünk egy Mountain Bikét, és 2 kör után akkorát esünk hogy eltörik kezünk lábunk, nem az a MB bicaj lesz a szenny ugye jobbik esetben.)

2012. júl. 2. 21:27
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi a segítséget :)

egyébként más féle szert szedek csak érdekelt a téma

2012. júl. 3. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!