Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Online fogadó iroda ki-be...

Online fogadó iroda ki-be fizetés stb?

Figyelt kérdés

Elnézést hogy ha van már fent hasonló kérdés, de nekem konkrét válaszok kellenének. (Még nem használtam online fogadóirodát)

1. Szerintetek az [link] megfelelő lenne elsőre? sokan ajánlották hogy jók a szorzók és még arra lennék kíváncsi hogy tényleg ki fizet e?

2. Ha regisztrálok akkor az még ingyen van? mert címet is meg kell adni meg egyéb adatokat és nem szeretnék vagyonokat fizetni :/

3. Regisztráció után egyböl lehet pénzt feltölteni? és ha igen kezdetben mennyit ajánlanátok? mondjuk 5.000 elsőre?

4. A feltöltött pénzt muszály megforgatni teljesen hogy a nyereményt meg is kaphassam? (persze ha nem bukok)

5. Hogy megy a befizetés? elmegyek egy bankba és megadom a számlaszámot ahova utalják a pénzt és xy idő után rajta lesz a számlámon?( [link]

6. Kifizetés, gondolom van egy ilyen opció és ha rámegyek akkor a rendes bankszámlámra utalják a pénzt xy nap alatt?

Elnézést ha kicsit értelmetlen voltam, de elég fáradt is vagyok és hát kíváncsi lennék ezekre a dolgokra köszönöm a válaszokat ! :)

2012. jún. 26. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Én bwin.com os vagyok, mert ott tetszik legjobban a lóverseny. regisztráció általában mindenhol ingyenes, és igen regisztráció, regi érvényesítés után mindenhol egyből lehet pénzt feltölteni... Én azt javaslom, amennyiben ilyen, aprópénzzel játszol, gondolom erre van lehetőséged, akkor mindenképpen olyan fogadóirodát válassz ahol be lehet állítani, hogy havonta maximum mennyi pénzért játszhass, ugyanis a játékfüggőség eléggé káros... én nem csak ilyen kis pénzeket buktam tapasztalatlan koromban...

Nem nem muszáj a teljes feltöltött pénzel játszani, de mindenhol meg van szabva a minimum...

Hát ha banki átutalással akarod befizetni akkor igen, vagy bemész a bankba és átutalod, vagy ha van netbankod akkor otthonról is el lehet intézni... én mindig mindent kártyával fizetek neten, szerintem ez a legkényelmesebb...

2012. jún. 26. 21:40
 2/2 anonim ***** válasza:

1.kérdés: nem rossz iroda,de van tőle sokkal jobb is.Kevés a kínálat nagyon,szerintem egy unibet,bet365 sokkal jobb lenne.

2.a regisztráció ingyen van

3.Igen lehet,más kérdés,hogy milyen befizetési módot választasz.A bankkártyáról való fizetés azonnal jóváíródik a számládon.A banki átutalás pár napot igénybe vesz.Az online pénztárcákból való utalás szintén olyan gyors,mintha kártyáról fizetnél(mooneybookers)

Annyi pénzt tölts fel,amennyit nem sajnálsz elbukni,mert az elején bizony bukni fogsz.A tanulópénzeket mindenkinek meg kell fizetni.És soha ne játssz a teljes bankoddal,meg én azt ajánlom ne is legyen fenn az összes pénzed egyszerre több szelvényen.

4.Nem muszáj,csak akkor,ha igényeltél bónuszt.De a bónusz felhasználási feltételeiben megtalálod,hogy miként és hogyan kell forgatni a pénzt,hogy aztán kivehesd.De a bónuszt nem kötelező kérni,de azért ajánlatos:)

5.Ha a banki átutalást választasz akkor bemész a bankba,kitöltöd azt a kis szelvényt,amit a banki átutalásoknál ki kell,természetesen az iroda adataival,és kész.Pár nap,és jóváírják a pénzt.Ha utaltál már valakinek pénzt,akkor menni fog.

6.Kifizetést mindig arra az opcióra tudsz kérni,mint amilyennel az utolsó befizetés történt.

Általában egy hét az utalás,de előtte kérhetnek iratokat,hogy tényleg te vagy e az,akié a számla,nehogy visszaélés legyen.

2012. jún. 26. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!